Kapsalon Nederweert KNIPART

Kapsalon Nederweert

Kapsalon Nederweert

Specialist KNIPART haarwerken geeft u professioneel advies. Persoonlijke zorg én de aandacht die u mag verwachten van een professionele kapsalon.
KNIPART haarwerken – gevestigd in Nederweert – is een salon, gespecialiseerd in haarwerken, onder de bezielende leiding van Hannelore Fiers.
Haar passie en drive is letterlijk: ‘aandacht voor haar…’ En die aandacht is niet alleen gericht op haarverzorging en haarwerken, maar ook op het persoonlijke welzijn en het uiterlijk van de vrouw zelf!

  • * Gecertificeerd bij ANKO
  • * Hoge kwaliteit
  • * Een eerlijke prijs
  • * Deskundig advies 

Wat klanten of ons zeggen

Door: Ingrid van Deursen

Zo onverwachts Kanker. Juni 2012. Vergeten doe je het nooit die dag dat je het hoorde.Er gaat van alles door je hoofd maar van alle kanten kwamen er tips en adviezen om je te ondersteunen. meer

Door: Renate Janssen

Eind vorig jaar werd kanker geconstatteerd bij me. Behandelbaar. Maar ik zou wel binnen weken al mijn haren verliezen. Ik werd getipt om met Hannelore te gaan praten. Ze heeft me fantastisch begeleid en geadviseerd. Chapeau Hannelore! Ik draag nu nog het haarwerk van knipart. Zelfs mijn naaste familie herkent mijn hulpmiddel niet! Hoop wel dat alles weer natuurlijk aangroeit…meer

Meer informatie over kapsalon Nederweert KNIPART haarwerken.

KnipArt is altijd bereikbaar. Het is dan ook mogelijk om 7 dagen per week een afspraak te maken!

Voor meer informatie of een afspraak, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op:

Knipart haarwerken
Hannelore Fiers
Strateris 2
6031 PC Nederweert

M | +31 (0)6 57 58 39 70
E | info@knipart.nl