HAARVERZORGING

Kevin Murphy

KEVIN.MURPHY is een professioneel salonmerk, met haarverzorgingsproducten, gecreëerd volgens de ideeën en eisen van stylist Kevin Murphy. KEVIN.MURPHY is ontwikkeld met dezelfde filosofie als huidverzorging en geïnspireerd door de beste duurzame basisbestanddelen uit de natuur zoals essentiële oliën, vitamines, natuurlijke antioxidanten en plantenextracten. Het belangrijkste doel van Kevin: “Geef het haar kracht en vitaliteit, zonder het te verzwaren!”

 

Kevin Murphy

Huid, haar en ecologisch vriendelijk

KEVIN.MURPHY producten zijn sulfaat en parabeen vrij. Bovendien zijn alle verpakkingen recyclebaar en biologisch afbreekbaar. KEVIN.MURPHY test op modellen en niet op dieren. Allemaal waardevolle ingrediënten, met “alleen het beste voor haar!”

Doet wat het zegt!

De professionele werkwijze van KNIPART haarwerken sluit volledig aan op de filosofie van KEVIN.MURPHY want “aandacht voor haar”, vraagt om een verantwoorde aanpak:
Het doet echt wat het zegt. Met mijn ruime vakkennis, weet en voel ik precies wat een product toevoegt aan het haar. Zodra ik met een KEVIN.MURPHY product aan de slag ga, zie ik haren verbeteren. Een prachtige haarverzorgingslijn ‚ die overigens ook heerlijk ruikt ‚geheel op natuurlijk basis, met bescherming en vernieuwing voor haar en hoofdhuid in een product. En dat de producten sulfaat en parabeen vrij zijn en bovendien dier- en ecologisch vriendelijk, vind ik een absolute pre. Echt iedereen in mijn salon, blijft om KEVIN.MURPHY vragen!

Kevin Murphy