Aangenaam

KNIPART haarwerken – gevestigd in Nederweert – is een salon, gespecialiseerd in haarwerken, onder de bezielende leiding van Hannelore Fiers. Haar passie en drive is letterlijk: ‘aandacht voor haar…’ En die aandacht is niet alleen gericht op haarverzorging en haarwerken, maar ook op het persoonlijke welzijn en het uiterlijk van de vrouw zelf!

KNIPART haarwerken – met de nadruk op ‘Art’ – staat voor de ‘kunst van het begrijpen’. Haaruitval door chemokuren bij kanker, medicijnen of andere haaraandoeningen is immers een heftige ervaring. KNIPART beseft dat en met een gedegen kappersvakkennis van ruim 35 jaar, verstaat ze de ‘kunst om een vrouw weer vrouw te laten zijn’!

Knipart Haarwerken - Hannelore FiersEen warm welkom
bij Hannelore
Knipart Haarwerken logo

Gecertificeerd Haarwerkspecialist

KNIPART haarwerken staat niet voor niets voor de ‘kunst van het begrijpen’ en een bezoek aan de salon geeft daarom alle comfort. KNIPART heeft écht ‘aandacht voor het haar’ en biedt nog veel meer:

Anko haarspecialist Knipart

Gecertificeerd
KNIPART is gecertificeerd ANKO haarwerkspecialist en garandeert daarmee deskundig advies, hoge kwaliteit en goede service tegen een eerlijke prijs.

Zorgverzekeraars
KNIPART declareert rechtstreeks aan zorgverzekeraars, die veelal geheel of gedeeltelijk haarwerken vergoeden.