WERKWIJZE

KNIPART haarwerken geeft professioneel advies in een ongedwongen en huiselijke sfeer, waar rust, ruimte en privacy centraal staan. Persoonlijke zorg én aandacht, op zo’n belangrijk moment.

Indien nodig kunnen de afspraken ook op locatie plaatsvinden, in het ziekenhuis of bij u thuis

Eerste afspraak
KNIPART start eerst met een vrijblijvende (gratis) kennismaking waarin alle persoonlijke wensen essentieel zijn. We maken samen een eerste keuze uit de uitgebreide collectie haarwerken. Deze keuze kunnen wij voor u minstens 3 maanden reserveren voordat u het definitief afneemt.

Tweede afspraak
Tijdens de tweede afspraak beslissen we welk haarwerk het beste past en zorgen we ervoor dat het optimaal aansluit op alle individuele wensen. Zo verstaat KNIPART letterlijk ‘de kunst om een vrouw weer vrouw te laten zijn’ …

Vervolgafspraken
Indien gewenst zijn er vervolgafspraken bij KNIPART te plannen; voor een handreiking bij het dragen, de verzorging en onderhoud van het haarwerk en aanvullend advies etc…

Levertijden
Bij Knip Art staan diverse modellen op voorraad. Hier kan direct een keuze uit gemaakt worden (en voor u worden gereserveerd). Daarnaast hebben wij binnen enkele werkdagen een "zichtzending" binnen met enkele varianten op de door u gekozen stijl. Maathaarwerk kan soms een langer traject worden en is afhankelijk van uw keuze in samenwerking met onze leverancier(s).