VIDEO

Kevin Murphy presenteert per product korte instructievideo's.

ROUGH.RIDER

Sterke hold stylingsproduct met een sterke fixatie om een matte, gedefinieerde look te creëren. Kneed het haar in model met ROUGH.RIDER. Het product reageert op jouw aanraking, dus zodra je van stijl wil wisselen kan je dat makkelijk creëren. Laat het los en het product wordt weer hard. Gevoed met soja bonen extract en gouden bamboe om de puntjes te sluiten en te versterken.

 

BORN.AGAIN

Een ultrarijke, vochtinbrengende shampoo voor extreem beschadigd en chemisch uitgedroogd haar.

Born.Again.Wash is een combinatie van technologie en aromatherapie, een mix van microdeeltjes. Het is een complex van kleine aminozuren als eiwitten en lipiden in combinatie met essentiële oliën. Essentiële oliën dringen tot diep in de haarvezels door. Daar voeden en hydrateren ze het haar.

LUXURY.WASH

Heb je dik en stug haar wat gekalmeerd moet worden? Dan is LUXURY.WASH de shampoo voor jou. Door middel van shea & en mango butter wordt het haar gehydrateerd en kan het weer flexibel bewegen, waardoor het haar soepeler en elastischer wordt. Verder bevat LUXURY.WASH vitamine A dat glans geeft aan dik haar.

YOUNG.AGAIN.RINSE

Voedt en herstelt droog, beschadigd en poreus haar. De conditioner bevat maar liefst 20 aminozuren, bamboo en lotusbloem extract waardoor het haar sterker wordt. Baobab en Mango butter gaan pluis tegen. YOUNG.AGAIN.RINSE sluit vocht in het haar op, zodat het haar gevoed blijft.

FULL.AGAIN

Verdikkende lotion voor fijn haar dat weer voller moet zijn. Deze gewichtloze lotion zit vol met essentiële oliën als amyris en elemi. Viscose zorgt ervoor dat de haarschacht dikker wordt, waardoor fijn haar dikker oogt aanvoelt, zonder het te verzwaren. FULL.AGAIN geeft het haar een natuurlijke slag en body.